Er zijn gewoon al 2 weken voorbij gevlogen sinds ik ben gearriveerd in San Jose. Het gaat nog steeds goed en ik heb het erg naar mijn zin tot nu toe. School gaat goed, maar moet alleen nog wel wennen aan de hoeveelheid huiswerk dat gegeven wordt. Ik begin al te wennen aan het ritme hier, alleen mis ik oprecht Nederlandse yoghurt. Alles hier is zo zoet, maar ik eet tot nu toe elke ochtend ei en en klein bakje yoghurt met muesli. 

Ik ben samen met de jongens en Hannah naar San Francisco geweest op zondag. We zouden eerst zaterdag gaan, maar de jongens hadden een te erge ‘hangover’. Dus toen zijn we zondag gegaan. Het was super mooi weer en een hele bijzondere stad. Wel echt ontzettend veel zwervers op straat. Gewoon echt groepen mensen die op straat met elkaar leven. Dat vond ik wel vervelend en niet leuk om te zien. Het was wel echt een hike, zulke stijlen heuvels moeten beklimmen. We zijn naar de weg geweest met de meeste bochten in heel de wereld en daarna doorgelopen naar ‘Fisherman street’. Daar hadden we ook gelijk een hele lekkere lunch op. Ik had bruschetta en Hannah had vistaco’s en die deelde wij samen. Was echt super lekker. Daarna moesten we een uur lopen naar de Golden Gate Bridge. Maar het was de wandeling waard. Wat was dat vet om eindelijk een keer in het echt te zien. Echt een droom die uitkomt. We zijn daarna wel met een Uber terug gegaan naar waar de auto stond geparkeerd. Het was anders bijna 2 uur terug lopen. Ik wil nog wel een paar keer terug naar San Francisco, want er is nog zoveel meer te zien. Ik wil heel graag ook met het trammetje door de stad en nog wat andere punten bezoeken. Oh ja en we waren te laat voor de Baseballgame, dus die moeten we volgende keer ook nog meepakken. 

Achter mij is de straat met de meeste bochten
Tip: draag geen jurk het waait er hard🫣

Afgelopen donderdag was ik samen met Hannah en een andere vriendin Lille uit gegaan. Lille komt uit Ierland en is ook echt een hele toffe lieve meid. Ik weet niet zeker of ik dat al gedeeld had. En ook nog een andere vriendin ook Frankrijk Charlotte, maar die kon niet mee uit omdat zij geen 21 is. Het was heel gezellig en het blijft anders uitgaan dan in Nederland. Andere muziek, de mensen zijn heel anders. Iedereen geeft je aandacht en ze wilde ook vaak dat we bij mensen in de vip kwamen staan. Kregen veel gratis alchohol aangeboden, maar ik nam niets aan tenzij ik het zelf uit de fles ingeschonken (verstandig he).

This is Lille and Hannh

Hannah en ik zijn ook vrijdag voor het eerst bij het huis van de jongens langs geweest en daar avondgegeven. Ze wonnen 25 minuutjes rijden van campus, maar het is wel een super mooi echt Amerikaans huis. Was super gezellig en kreeg meer het gevoel dat je thuis was. Na het eten waren we gaan mini golven. Dat was op de route richting ons huis en er waren super mooie en creative courses van de minigolf.

Huis van de jongens

Verder moet ik met mijn vrienden nog een planning maken wanneer we wat willen doen. Wel heb ik al een bucket-list gemaakt met alle dingen die we willen gaan doen hier. 

Dikke knuffel en kus aan iedereen.

Onze lunch
Fisherman

Group picture