DE MAN op reis naar Ferragudo

Chapter seven: week 7,8,9,10

Is nu wel een hele lange tijd geleden dat ik een update heb gegeven. Mijn excuus hiervoor, was het helemaal vergeten. Ik ben hier nu al meer dan 2 maanden (over de helft dus) en het blijft fantastisch hier. Ik heb het zo naar mijn zin met mijn vrienden en alle nieuwe avonturen die ik meemaak hier. Alleen een minder leuk nieuwtje is dat 3 weken geleden mijn portemonnee was gestolen met al mijn pasjes erin (ID, Rijbewijs, bankpas, creditcard etc.). Ik baal er heel erg van, maar niets aan te doen (life goes on). Sinds een paar dagen heb ik eindelijk weer mijn Apple Pay en kan ik zelf weer dingen betalen. Hiervoor hielp mijn vriendin Carmina mij (zij is van Portugal en Noorwegen).

Het weekend erna dat mijn portemonnee was gestolen zijn we naar Lake Tahoe geweest. Dit is 1 van de mooiste plekken waar ik tot nu toe ben geweest hier. Lake Tahoe staat meest bekend voor wintersport, maar nu in de zomer/herfst was het ook super mooi. Kreeg echt een vakantie gevoel toen ik daar was en het uitzicht was ‘insane’! We reden er op zaterdagochtend vroeg heen en sliepen daar 1 nachtje in een Inn wat 5 min lopen was van het meer. We zijn daar in de bergen gereden en wilde een hike doen. Helaas was de hike afgelaten, maar hadden een andere korter hike gedaan. In de avond hadden we gegeten bij Applebee’s Grill. Was super lekker maar hadden een chagrijnige vrouw als serveerster.

De volgende ochtend kwam ik samen met Hannah op het idee om een ochtend duik te nemen in het meer (ondanks dat het super super super koud was). Dus dat hadden we ook echt gedaan en was zo bijzonder mooi en stil. Beste manier om je dag te beginnen en het weekend te eindige.

Tussendoor had ik ook een pakketje ontvangen hier afkomstig van Madelief. Het was nog een cadeautje voor dat ik weg ging of mijn verjaardag nog (weet niet meer zeker). Het is een armband met een klein vergrootglas in het en als je daar doorheen kijkt zie je een foto van ons samen. Echt super lief en heb ik altijd iets om naar te kijken als ik thuis mis. Hou heel veel van jou madeliefje!

Een ander weekend zijn we naar de Universiteit Stanford geweest. Dat is ongeveer 20 minuutjes hiervan daan. Echt een super mooie school en de campus is echt bizar groot en zo mooi. Het echt een goede sfeer daar en hele mooie gebouwen. Op campus is zelf een kerk en allemaal plekken waar je kan eten of drinken en natuurlijk een winkel met merchandise.

Dan gaan we naar het weekend daarop en dat is San Francisco. Ik ben samen met Carmina naar SF geweest en daar bij een Italiaans restaurant gegeten. Het was zo gezellig en het eten was zo goed en vooral de wijn was erg lekker. Na het eten zijn we met andere vrienden uit geweest daar en dat was ook super gezellig.

Carmina💗

Het weekend daarop had Carmina spontaan een Mini cardio gehuurd. We zijn naar het winkel centrum geweest en daar in de ochtend had ik manicure gedaan en Carmina pedicure. Was super leuk en lekker om jezelf even te verwennen tussendoor. In de avond zijn we wezen eten in Palo Alto. Dit was zo bizar goed en lekker. Op zondag heb ik daar samen met Carmina en Hannah gebruncht en door de bergen gereden. Het was zo mooi en een mooi gebied om doorheen te rijden.

En dan afgelopen weekend was het Halloween weekend. Ik had een feestje en was verkleed als de duivel. Halloween is hier echt iets groots en iedereen is echt verkleed en alle huizen zijn ook versierd. Heel erg vet om mee te maken en klopt echt met hoe het is films getoond wordt. Echt op Halloween zelf (dat was gister) ben ik met Hannah, Lille, Sebas en mats naar een concert van Travis Scott geweest. Is totaal niet mijn muziek maar Sebas is erg fan en het was voor mij mijn eerste concert. Het was een ervaring om mee te maken en achteraf erg gezellig ondanks dat ik de muziek niet echt kende.

Morgen is het eindelijk zo ver dat papa komt! Ik kijk hier zo erg naar uit en kan echt niet wachten om hem hier te hebben en alles te laten zien!!!

Heel veel kusjes en knuffels!

1 reactie

  1. Jasperina

    Leuk weer, update begint beetje Amerikaans te klinken 😉 jammer dat ik niet meekan. Had ook graag na meer dan 20 jaar stukje California willen zien en speciaal nu waar jij bent😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 DE REIS

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑