Zo. Daar is dan onze blog. Een blog die de reis gaat beschrijven om ons plan, onze droom om uiteindelijk in Portugal, meer specifiek Ferragudo te kunnen verblijven waar te maken.

In ons leven maken we veel reizen, sommige zijn makkelijk, easy going. Helaas zijn er ook reizen met struikelblokken op ons pad. Soms zijn er mensen die je helpen om over deze struikelblokken heen te komen. Soms zal je je stoten en manier zien te vinden de struikelblokken te overwinnen. Daarom noem ik deze Blog, DE REIS.

Toen Lady Di haar fatale ongeluk had, het was 1997 waren Jasperina en ik voor het eerst in Ferragudo. Jasperina was hoogzwanger van Victor. Vanaf deze vakantie zijn we ons hart verloren aan Ferragudo

jeroen de man

We zijn nu in, 1 juli 2021 in een fase waar we door omstandigheden de kans hebben om als Nederlanders een verblijf in Ferragudo kunnen realiseren. Op dit moment is nog heel veel onzeker, maar wellicht het perfecte moment om deze blog te gaan bijhouden.

In 2015 waren wij vijfentwintig jaar getrouwd. Onze grote wens was om met onze dierbaren dit te vieren in Ferragudo! Hoewel mijn pa er niet meer bij kon zijn is het een onvergetelijk feest geworden.

Jeroen de man

We wensen onze volgers al het plezier van de wereld met het lezen van onze belevenissen.

ONDERWEG

Ergens tussen Maarland Zuidzijde en de Geuzenstraat

ik dacht in Brielle the place to be

hing op een muur wat ik niet kende.

Het leek een hamer met wat lijnen.

Een foto was snel gemaakt.

Misschien dat iets mij trof en trok.

Ontwaakte toen een sluimerend verlangen,

ingeschapen reisgenoot vanaf het oerbegin?

Ik weet het niet, noch het waarom of wat.

Alleen dat toen zich kenbaar heeft gemaakt

wat voor de reis onmisbaar is.

jeroen de man

Vind je het leuk om onze site te volgen?

Registreer je dan bij het menu GEBRUIKERS. We zullen uiteindelijk onze publicaties prive houden en niet met iedereen op het wereld wijde web delen. Registreren kan ook hier: Registreren

Wij (Jasperina en ik, maar misschien zelfs Amber) kunnen allemaal stukjes publiceren, waar alle leden van onze website op kunnen reageren.

Voor sommige zijn we straks ver weg (hoewel je bent sneller in Ferragudo dan in Groningen), maar via deze site toch een beetje dichtbij.

Het is geen Facebook, Insta, Snapchat, etc maar uit het hart geschreven emoties en belevenissen. Ik kijk uit naar jullie reacties en registraties.