DE MAN op reis naar Ferragudo

Afscheid

Een reis maken is super leuk en goed om jezelf te ontwikkelen. Voor het eerst inn mijn leven ga ik zo ver reizen en zo lang weg. De USA is niet echt om de hoek en ik ga voor 5 maanden daar wonen. Het is een spannend en leuk avontuur waar ik niet op kan wachten! Het enige nadeel is afscheid….

Ik vind het heel moeilijk dat ik van iedereen waar van ik zoveel hou afscheid moet nemen voor zo lang. Allereerst moest ik afscheid nemen van mijn ouders. Die wonen nu in Portugal, waar ik begin juli op vakantie was. Ik kon ze nog een week zien en leuke dingen doen. Alleen daar kwam helaas een einde aan en een moment van afscheid nemen voor 5 maanden. Dit was erg lastig, maar ik weet dat ik dit kan en mijn ouders trots op mij zijn.

Ik had op 17 juni al een groot afscheid feest gehouden, waar iedereen naar toe was gekomen. Ook de week voor dat ik weg ging heb ik nog met mijn familie afgesproken en een hapje gegeten. Dit vond ik heel fijn om nog even te doen. Ook voor mijn dierbaarste vrienden had ik thuis nog een borrel gehouden, wat ook erg gezellig was. Nu ga ik morgen het vliegtuig instappen en moet ik ook afscheid nemen van mijn vriendje Niels, die ik ontzettend erg ga missen! Gelukkig steunt hij mij in mijn keus om deze reis te maken en komt onze relatie er alleen maar sterker uit. Hij kan helaas niet mee naar het vliegveld en moet daarom al eerder afscheid nemen dan verwacht. Gelukkig kunnen mijn 2 beste vriendinnen wel mee en rijdt mijn schoonmoeder ons erheen. Genoeg steun en liefde!

2 reacties

 1. Jasperina

  Avontuur is begonnen.
  Laat de🇺🇸 maar weten dat Amber de Man er is.
  Have a great time at the campus 😘

 2. Conny Zimmerman

  Hoi Amber
  Wat een geweldige en grote stap voor je! Ga ervan genieten , met alle ups en downs die er vast komen , Annemiek en Francien kunnen je daar van alles over vertellen 😉. Maar dat je dit avontuur aan gaat zul je nooit vergeten en geeft je zoveel levens ervaring voor later.
  Heel veel succes in de USA 🤩

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 DE REIS

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑