Als je op maandag de sleutels krijgt en je op zaterdag al het grootste deel van je huisraad kunt verhuizen dan mogen we toch wel spreken van noeste arbeid. Alles in de avonduren na een “normale” dag werken.

Maandag behangen, dinsdag behangen. Woonkamer klaar met behang. Woensdag liminaat in de woonkamer leggen, verder met behangen in de slaapkamer. Donderdag door met behangen en in middels de slaapkamer met laminaat bereikt (de lastige hoekjes kosten tijd). Vrijdag overdag hebben Jeanette en Lucienne behangen in mijn werkkamer. Vrijdagavond (13 augustus) het laminaat in de gang afgemaakt om zodoende zaterdag te verhuizen.

Inderdaad zaterdagochtend verhuizen, een busje via Frans Hartensveld en een busjes via Niels. Chris en Rob hebben de werkkamer afgemaakt met behang. Cocky en ma lekker poetsen, tutten met de gordijnen. Alleen ons bed en bureau is nog in Oostvoorne. Zondag ben ik verder gegaan met het laminaat in de werkkamer en ‘s-avonds het washok. Al het laminaat ligt! Anja en Jas het washok behangen, Martijn en Rob de gang gedeeltelijk behangen.

Maandagavond 16 augustus hebben Jas en Jeanette weer een stuk in de gang behangen. Ik kon een begin maken met mijn kasten in mijn werkkamer in te richten. Dinsdag werd de tv geleverd en heb ik met Jasperina de gang afgemaakt met behangen. Dus ja we zijn nu klaar om het bewoonbaar te maken.

Nu is het zaak dat het internet werkt, printers printen, katten en hond hun plekje hebben.

Wat spannend is, hoeveel ruimte houden we over, of hoeveel ruimte komen we te kort?

Washok voor en na
zondag 15 augustus net echt!