Zo er is weer een week voorbij (misschien zelfs bijna 2) en dus tijd voor een update. In de tussentijd heb ik al mijn eerste ‘paper’ moeten maken en heb ik die 100% goed gemaakt. Dat gaf mij wel een goed gevoel, maar moet zeggen dat Hannah het voor mij heeft nagekeken en mijn Gramatica had verbeter hihi. Verder heb ik veel tijd gespendeerd aan het zwembad hier en maak daar eigenlijk bijna elke dag mijn huiswerk (moet wel mijn mooie kleurtje behouden natuurlijk).

Huiswerk aan het zwembad

Zijn in de tussentijd ook voor het eerst bij Chick fillet geweest. Is een fastfood restaurant, maar ze hebben alles met kip geen normaal vlees. Was echt super lekker en van goede kwaliteit.

Oh ja en vergeet helemaal te vertellen dat wij ook naar Capitola zijn geweest. Is een plaats dichtbij Santa Cruz met een heel mooi strand en allemaal gekleurde huisjes.

Ik heb nu ook met Hannah samen een ‘Bucketlist’ gemaakt met alle dingen die we hier willen doen voor december. Daarop stond ook om een American Football, soccer, baseball en basketbal wedstrijd mee te maken. Dus dat hebben wij gedaan, onze eerste Football wedstrijd was van onze school (ze hadden wel dik verloren). Het is zo grappig hier gek Amerikanen zijn met sport. Wel heel langdradig zijn die wedstrijden met veel pauzes en reclame. Wel leuk om echte cheerleader te zien die ook tussendoor optredens geven. Verder zijn we ook naar een soccer game geweest van de ‘Earthquakes’. Zelfde daar als met de football wedstrijd, allemaal gekke Amerikanen, overal eten, drinken en entertainment. Je zou bijna de wedstrijd vergeten als je daar loopt. Maar zijn wel hele leuk ervaringen. De volgende wedstrijd die geplant staat is een Baseball game van de Giants (dat is de baseball team van San Jose).

Soccergame

We zijn afgelopen weekend naar Santa Barbara, Malibu en Santa Monica geweest. We konden slapen bij vrienden van de zus van 1 van de Nederlandse jongens (Sebastiaan). Dat huis was niet normaal mooi en groot. Wij waren zo verwent daar, niet normaal. Hadden super lekkere bedden en ze maakte elke ochtend ontbijt voor ons. Het was zo lekker om een weekend weg te zijn uit de International house en niet een badkamer te hoeven delen met 35 anders meiden. Ze hadden ook 2 hele leuk honden en 1 daarvan was nog maar een puppy.

The house

Santa Barbara is echt een hele leuke en mooi stad. Je kan er veel zien en heel veel strand met een mooie pier. Hebben daar in een typical sportcafé gegeten en het was super lekker. We hadden eerst ‘chickenwings’ en daarna had ik een hele lekkere taco met gamba’s.

De volgende dag zijn we naar Malibu gereden en hebben we het museum Getty Villa. Was super mooi alleen helaas was het bewolkt, maar nog steeds een mooi uitzicht. Veel stranden daar en ook vooral veel surfers.

Daarna zijn we doorgereden naar Santa Monica en hebben over de bekende pier daar gelopen. Het was super druk en heel veel kraampjes met spulletjes. Er werd ook tijdens het lopen daar een cd in mn hadden gedrukt door een man en zei dat ik het moest luisteren en vroeg daarna geld ervoor. Uiteindelijk 10 dollar voor betaald, dat is nou een echt scam haha. Wel super vet om eindelijk deze plekken in het echt te kunnen zien en mee te maken. Het is allemaal natuurlijk niet zo mooi als in een film, maar wel het gaaf om te bezoeken.

Het volgende wat geplant staat is kajakken met otters en naar Monterey. Monterey is een plaatsje met een mooi strand (als het goed is). Ik mis iedereen nog steeds heel erg, maar ik vermaak mij erg goed hier. Ik ben zo blij dat ik deze uitdaging aan ben gegaan en zoveel van de wereld mag zien. Ik ben hier al precies een hele maand.

Kusjes en knuffels xx